GYAKORI KÉRDÉSEK

KÉRDÉS: Ki vehet részt a HungaroHitch versenyen?
VÁLASZ: Bárki. Nincs nemhez, nemi - politikiai - vallási hovatartozáshoz vagy tanulói jogviszonyhoz kötve, csupán életkorhoz: A versenyen 18 éven aluliak nem vehetnek részt. Lehetsz kezdő stoppos vagy tapasztalt vén róka, de számíts arra, hogy a verseny végkimenetelét feltétlenül nem a stoppos múltad határozza majd meg.

KÉRDÉS: Hogyan lehet elindulni a versenyen?
VÁLASZ: A versenyen való indulás első feltétele egy kétfős csapat összeállítása, nemre való tekintet nélkül. Miután összeállt a csapat, regisztrálni kell a weboldalon, és el kell utalni a regisztrációs díjat (4000 Ft / csapat) a megfelelő bankszámlaszámra (a megjegyzés rovatba a csapat neve kerüljön). Mindezt a regisztrációs időszakon belül. Ezzel fel vagytok véve az indulók listájára, meg fogtok jelenni a CSAPATOK fül alatt egy rövid bemutatkozás erejéig, és várunk Titeket a rajtban.

KÉRDÉS: Én magányos farkas vagyok és nincs egy stoppos haverom se, így nem is indulhatok el?
VÁLASZ: Egyedül nem, de keress meg minket! Ha akad hozzád hasonló egyedüli jelentkező, akkor összehozunk benneteket, és ha szimpik vagytok egymásnak, nevezzetek. Regisztráció helyett tehát írj az info@hungarohitch.com email-re. Add meg ugyanazokat az adatokat, melyeket megadnál a regisztrációnál. Amint legalább két ilyen jelentkező lesz, szólunk.

KÉRDÉS: Miért kértek pénz egyáltalán a nevezésért, hiszen ingyen fogunk utazni?
VÁLASZ: A verseny leszervezése és a weboldal működtetése némi pénzt és energiát felemészt. Nyomtatási és promóciós költségeink is vannak, nem beszélve a díjazások beszerzéséről, melyet egyenlőre csak önerőből tudunk finanszírozni. Biztosak vagyunk benne, hogy nem tettük túl magasra a regisztrációs díj összegét.

KÉRDÉS: Hogyan ellenőrzitek le, hogy nem a haverunk visz el mindenhova a versenyen? Gyors autója van, simán megnyerjük!
VÁLASZ: A verseny szellemisége az öszinteségen és a bizalmon alapszik. Azért gyűlünk össze azon a hétvégén, kiszakadva a szürke hétköznapok húsdarálójából, hogy legalább két napra élvezhessük az autostoppolás nyújtotta szabadságot. Tudjátok milyen az... Nem szűrjük ki a csalókat, de minket ez nem is érdekel. Játssz tisztességesen, hiszen úgyis csak így lesz értelme felemelni a győztes csapatnak járó HungaroHitch Serleget!

KÉRDÉS: Telekocsi és előre leszervezett fuvar?
VÁLASZ: Ugyan, olvasd el az előző pontot. Szerinted ez izgalmas?

KÉRDÉS: Az a csapat győz, aki a legmesszebbre stoppol a rajtból?
VÁLASZ: Egyáltalán nem. A verseny összetett és komplex pontozását a SZABÁLYOK menüpontban olvashatod el részletesebben. A pontgyűjtés lényege az előre meghatározott és megadott tereppontok felkeresése, a bizonyos kombinációk kigyűjtése, illetve az időben való visszaérés a célba. Az igazán jó csapattaktikához mindezek variálása lehet szükséges. Tehát korán sem az a csapat győz, aki a legtöbb tereppontot megtalálja, mivel egy jó kombináció összegyűjtése akár sokkal többet érhet. Olvassátok el a pontozási szabályokat nagyon részletesen!

KÉRDÉS: Használhatunk tömegközlekedést?
VÁLASZ: Tömegközlekedést csak és kizárólag lakott területen belül használhattok, tehát az adott város helyi járatát. Települések közötti buszjáratok, vonatok használata tilos. Kivételt képez a folyami és a tavi komp, melyett bárhol igénybe vehettek.

KÉRDÉS: Rossz időjárás esetén is lesz verseny?
VÁLASZ: Igen. Hóban-fagyban.

KÉRDÉS: Mi van, ha veszélybe kerülünk?
VÁLASZ: Ugye ez benne van a pakliban. Saját problémamegoldó-képesség + hidegvér + 112 + hívjatok minket is.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HungaroHitch - ...a magyar stopposverseny...
A HungaroHitch csapat hivatalos honlapja - Minden jog fenntartva - 2017 | Impresszum | Jogi nyilatkozat