GYAKORI KÉRDÉSEK

   

KÉRDÉS: Ki vehet részt a HungaroHitch versenyen?
VÁLASZ: Bárki. Nincs nemhez, nemi - politikiai - vallási hovatartozáshoz vagy tanulói jogviszonyhoz kötve, csupán életkorhoz: A versenyen 18 éven aluliak nem vehetnek részt. Lehetsz kezdő stoppos vagy tapasztalt vén róka, de számíts arra, hogy a verseny végkimenetelét nem feltétlenül a stoppos múltad határozza majd meg.

KÉRDÉS: Hogyan lehet elindulni a versenyen?
VÁLASZ: A versenyen való indulás első feltétele egy kétfős csapat összeállítása, nemre való tekintet nélkül. Miután összeállt a csapat, regisztrálni kell a weboldalon. Amennyiben sikeres regisztrációról kaptatok e-mailt, fel vagytok véve az indulók listájára, s a további információs e-mailek után várunk Titeket a rajtban.

KÉRDÉS: Én magányos farkas vagyok és nincs egy stoppos haverom se, így nem is indulhatok el?
VÁLASZ: Egyedül nem, de keress meg minket! Ha akad hozzád hasonló egyedüli jelentkező, akkor összehozunk benneteket, és ha szimpatikusak vagytok egymásnak, nevezzetek. Regisztráció helyett tehát írj az info@hungarohitch.com email-re. Add meg ugyanazokat az adatokat, melyeket megadnál a regisztrációnál. Amint legalább két ilyen jelentkező lesz, szólunk.

KÉRDÉS: Hogyan ellenőrzitek le, hogy nem a haverunk visz el mindenhova a versenyen? Gyors autója van, simán megnyerjük!
VÁLASZ: A verseny szellemisége az öszinteségen és a bizalmon alapszik. Azért gyűlünk össze azon a hétvégén, hogy legalább két napra élvezhessük a stoppolás nyújtotta szabadságot. Tudjátok milyen az... Mellesleg a feladatok között bőven akadnak olyan tényezők, melyekből mi könnyen kiszűrjük az esetleges csalókat. A lényeg: játssz tisztességesen, hiszen úgyis csak így lesz értelme felemelni a győztes csapatnak járó HungaroHitch Serleget!

KÉRDÉS: Telekocsi és előre leszervezett fuvar?
VÁLASZ: Ugyan, olvasd el az előző pontot. Szerinted ez izgalmas?

KÉRDÉS: Az a csapat győz, aki a legmesszebbre stoppol a rajtból?
VÁLASZ: Egyáltalán nem. A verseny összetett és komplex pontozását a SZABÁLYOK menüpontban olvashatod el részletesebben, de a végső szabályokat csak a rajtban kézhez kapott HitchBook tartalmazza. A pontgyűjtés lényege az előre meghatározott és megadott tereppontok opcionális felkeresése, a bizonyos kombinációk begyűjtése, illetve az időben való visszaérés a célba. Az igazán jó csapattaktikához mindezek variálása lehet szükséges. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy az a csapat győz, aki a legtöbb tereppontot megtalálja, mivel egy jó kombináció összegyűjtése akár sokkal többet érhet. Olvassátok el majd a HitchBook pontozási szabályait részletesen!

KÉRDÉS: Használhatunk tömegközlekedést?
VÁLASZ: Tömegközlekedést csak és kizárólag lakott területen belül használhattok, tehát az adott város helyi járatát. Települések közötti buszjáratok, vonatok használata tilos. Kivételt képez a folyami és a tavi komp, melyett bárhol igénybe vehettek.

KÉRDÉS: Rossz időjárás esetén is lesz verseny?
VÁLASZ: Igen. Hóban-fagyban.

KÉRDÉS: Mi van, ha netán veszélybe kerülünk?
VÁLASZ: Ez benne van a pakliban, még akkor is, ha az esélye szinte vetekszik egy esetleges aszteroida becsapódásának valószínűségével. Saját problémamegoldó képesség + hidegvér + 112 + hívjatok minket is.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HungaroHitch - ...a magyar stoppos verseny...
A HungaroHitch csapat hivatalos honlapja - Minden jog fenntartva - 2023 | Impresszum | Jogi nyilatkozat