SZINOVSZKI DÓRA

Név: Szinovszki Dóra
Kor: 24
Lakhely: Budapest
Foglalkozás: HR asszisztens / MA hallgató

Mikor kezdtél stoppolni?
- Az első stoppolásom még anyukámmal volt hazafelé, amikor valamiért nem jött a busz, kábé 6-7 éves lehettem. De komolyabb szinten nekem a HungaroHitch idei versenye volt az első.

Általánosságban a stoppolásról…?
- Számomra eddig ez az élmény adta a legnagyobb szabadság érzést. Imádok utazni és ez a módszer nem köt semmihez. Gyakorlatilag bárhová eljuthatok.

Van valamilyen stoppos praktikád?
- Ha nem megy, ne erőltesd. Egy idő után helyet kell változtatni és sikerülni fog!

Mennyit várakoztál a legtöbbet?
- Kábé 5 órát Bécsben, ebből egyet városnéztünk. De nagyon nehezen vettek fel minket, és folyamatosan rossz helyre vitt a GPS, szóval elég nehéz volt. Már épp feladtuk volna, amikor jött a szokásos véletlen. :)

Mi volt a legrosszabb stoppos élményed?
- Az előző. Egyértelműen. Bár az is elég rossz volt, amikor közvetlen az autópályán állva kellett stoppolni. Az elég necces volt...

Ha lenne egy 15 éves fiad, aki stoppolni szeretne, elengednéd?
- Kétlem. Még barátokkal sem. Később természetesen nem bánnám, ha megbízható emberrel megy. Ha meg egyedül indulna útnak, akkor biztos nagyon félteném.

Mi volt az eddigi legjobb stoppos élményed?
- Egyértelműen a HungaroHitch, hiszen két napig teljesen szabadnak érezhettem magam, amihez persze az is hozzájárult, hogy nem voltam egyedül, és nagyon megbízható társam volt. :)

Melyik a kedvenc filmed?
- Félelem és reszketés Las Vegas-ban.

Mit adott neked a HungaroHitch?
- Nagyon jó volt olyan embereket megismerni, akik hasonlóképpen "élményhajhászok", és nem riadnak vissza néhány bukkanótól meg baltás gyilkostól. És hát persze egy őszinte jóbarátságot!

Mit üzensz a világnak?
- Mindig legyenek kitűzött céljaid és gondolkodj rajtuk sokat! :) Általában a gondolkodásból születnek a jó ötletek...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HungaroHitch - ...a magyar stopposverseny...
A HungaroHitch csapat hivatalos honlapja - Minden jog fenntartva - 2017 | Impresszum | Jogi nyilatkozat